Limacon е една от водещите маркетинг агенции в България и предпочитан партньор за много бизнеси в чужбина. Те са първият HubSpot Platinum Partner в България.

Limacon работи с компании като Schneider Electric, Econt, Stabil Group, Maxcom, Primeholding, Proxiad, Modis, Dr. Denkova Dermatology и Re/Shape Clinic, DS Brands. Помага на клиентите си - инженерингови и производствени компании, търговски фирми, IT бизнеси, бързооборотни стоки и компании в бюти индустрията да изградят своята бранд идентичност, дългосрочна онлайн маркетинг стратегия, да дигитализират и автоматизират максимално своите процеси, свързани с маркетинг, продажби и клиентски взаимоотношения.

В своето портфолио имат над 100 изградени маркетинг стратегии, реализирани в Европа и САЩ и над 30 участия в лекторски програми за DigitalPRO и Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по теми, свързани с маркетинг и продажби.

 

Limacon е съорганизатор на F5 Conf.

Повече от конференция

Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

От експерти за експерти.

последвай ни

9 събития за 249 лв.

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ