Netpeak Digital Growth Partner е една от най-големите агенции за performance маркетинг в Европа. Агенцията е фокусирана върху популяризирането на уеб сайтове, онлайн реклама, уеб анализ, ползваемост, консултации и изграждане на бранд имидж. Списъкът ѝ с клиенти включва най-различни уеб сайтове, портали, интернет платформи и онлайн магазини - едни от най-мащабните бизнеси в страната и отвъд: IKEA, Technomarket, Ozone.bg, Nestle, Ciela, Medina Med, Mania.bg, Bazar.bg, AIKO, Sofia France Auto, Mr. Bricolage и др.

Netpeak разполага със 6 офиса в 3 държави, в които над 900 служители работят по клиентски проекти. Netpeak България има дългогодишен опит като ежегоден организатор на едни от най-мащабните конференции за онлайн реклама, електронна търговия и SEO в България, с над 500 участници и водещи лектори от страната и чужбина. През 2023 Netpeak получава изключително висока оценка за своята експертиза от класацията Clutch.co - сребро в две категории наведнъж:

  1. Топ доставчик на digital маркетинг услуги за 2022
  2. Топ доставчик в категория PPC 2022 (най-добра агенция за диг. реклама)

Netpeak Digital Growth Partner е съорганизатор на F5 Conf.

Повече от конференция

Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

От експерти за експерти.

последвай ни

9 събития за 249 лв.

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ