В продължение на мисията си да бъде водещ източник на информация и да отразява широк спектър от теми, новинарският екип на bTV разработи бизнес уебсайт https://businessnovinite.bg/

Бизнес Новините се наложи като един от водещите източници за полезна и актуална информация от света на бизнеса и финансите. Сайтът събира на едно място всичко, което аудиторията иска да знае с достъпно съдържание от света на макроикономиката, енергетиката, кредитирането, фондовите и стоковите борси, киберсигурността, недвижимите имоти, криптовалутите и високите технологии.

Потребителите могат да проследят интересни разговори в специалната поредица Бизнес Видео Подкаст (БВП), в която доказани експерти от различни сфери на бизнеса гостуват на водещата Живка Попатанасова. Рубриката „Корпоративни истории“ разказва по любопитен и завладяващ начин за пътя към успеха в различни компании и индустрии, а най-новата дигитална рубрика ESG обръща специално внимание на „eкологичното, социално и корпоративно управление“ и разглежда успешни примери от българския и международен пазар.

 

Бизнес Новините е медиен партньор на F5 Conf.

Повече от конференция

Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

От експерти за експерти.

последвай ни

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ