Sameday — операторът на Easybox, най-голямата мрежа от шкафчета в България, Румъния и Унгария, предлага богато разнообразие от куриерски услуги. Винаги се фокусираме върху нуждите на клиентите и вярваме в развитието, което е подкрепено от иновации и нови технологии.

И така, стъпвайки върху 15-годишния си опит, всеки ден ние сме все по-амбицирани и упорити. Ние успяваме да превърнем всяка нова възможност в смела крачка по пътя към по-добри резултати и успех.

Докато четете този текст, ние създаваме стойностни предложения по различни начини:

  • Надежден партньор на голям брой онлайн магазини в България, Румъния и Унгария;

  • Работим с над 4000 easybox шкафчета в България, Румъния и Унгария;

  • Предлагаме доставка за 24 часа/48 часа и можем да се похвалим с 99% пратки, посетени на време;

  • Постоянно търсим решения, за да задоволим потребителските нуждите и да подобрим потребителското изживяване на нашите клиенти;

  • Полагаме усилия да намалим въглеродния отпечатък върху планетата и се опитваме да ограничим негативното въздействие върху околната среда.

Ние сме надежден партньор на някои от най-големите компании като: eMAG, Fashion Days, Alleop, Vertex, Gamma Brands и много други.

Както виждате, ние сме отворени към вас и вашите нужди — така звучи и слогана ни “Отворени пътища за отворени умове”. Ако искате да се свържете с нас или да научите още нещо относно нашите услуги, можете да го направите тук: SАMEDAY – куриерски услуги 

 

Sameday e главен спонсор на F5 Conf.

Повече от конференция

Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

От експерти за експерти.

последвай ни

9 събития за 249 лв.

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ