GombaShop™ е всичко, от което се нуждаете, за да стартирате успешен онлайн магазин.


Платформата е продукт на съвместните усилия на екип от дизайнери, програмисти и маркетолози, всеки от които с над 15-годишен опит в изграждането на решения за интернет търговия. GombaShop™ набляга на наистина важните за всеки онлайн магазин неща - без излишни усложнения, без договори, без скрити условия. 

И най-важното - GombaShop™ е SааS (software-as-a-service), най-модерното и сигурно решение за интернет търговия. Това Ви гарантира бързина, простота и безотказност. Създавате своя магазин, публикувате снимки на своите продукти и започвате да продавате. Толкова е просто.

 

През 2013 година, в България не съществуваше достъпно решение, позволяващо на малкия и среден бизнес да предложи своите продукти в Интернет без риск. Изграждането на електронен магазин беше времеемко и скъпо начинание, правещо сферата недостъпна за стартиращи търговци, артисти и предприемачи.

Но ние знаехме, че това може да се промени. Знаехме, че повече хора могат да имат достъп до сигурни и работещи решения за електронна търговия. Че всеки може да продава в Интернет.

 

GombaShop™ e главен спонсор на F5 Conf.

Повече от конференция

Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

От експерти за експерти.

последвай ни

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ