euShipments.com предоставя фулфилмънт и международни доставкиексклузивно за индустрията на електронната търговия. Като интегратор на куриерски услуги, компанията включва в портфолиотоси цялата гама от услуги на повече от 50 от най-големите местникуриерски компании от най-високо ниво в цяла Европа. Мрежата наeuShipments.com обхваща над 27 европейски държави и оперира с 12 фулфилмънт центъра (четири от които са собственост на компанията) на стратегически места в целия континент.

Наградена от Forbes за иновации, компанията разработва и работи с усъвършенстван логистичен софтуер, за да предостави първокласни решения на своите международни клиенти. През 2023 г. euShipments.com е призната от Financial Times за една от най-бързо развиващите се компании в Европа и е класирана на водеща позиция сред българските представители в списъка FT1000: Europe’s fastest-growing companies. Към момента други две логистични компании влизат в състава на международната група на euShipments.com – хърватската Pick&Pack и румънската Helpship.

Повече от конференция

Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

От експерти за експерти.

последвай ни

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ