9 КОНФЕРЕНЦИИ С 1 БИЛЕТ

ОТ ЕКСПЕРТИ ЗА ЕКСПЕРТИ

Научи работещи стратегии от доказани маркетинг специалисти, агенции и брандове и ги приложи за повече резултати!

Повече от Конференция

Доказани агенции и експерти организират най-големия онлайн форум за дигитален маркетинг с лектори от България и чужбина!

Създай успешна маркетинг кариера или онлайн бизнесс помощта на доказани маркетинг експерти!

DigitalPRO е най-подробната онлайн програма по дигитален маркетинг в България, която ще ти спести време, грешки и помогне да станеш успешен маркетинг специалист.

25 видео курса на запис

Учи онлайн в удобно за теб време, място и темпо на обучение със синтезирани видео уроци и готови темплейти с работещи стратегии

Удостоверение от МОН

Провери своите знания с нашите онлайн изпити в удобно за теб време и вземи Удостоверение и Диплома за участие от МОН и DigitalPRO

Общество за растеж

Влез в нова среда за растеж, където ще обменяш опит и получаваш знания и съвети от маркетинг експерти

Уебинари на живо

Задавай въпроси за проблеми, с които се сблъскваш, и получи работещи стратегии и съвети от лекторите за твоя маркетинг успех

 

DigitalPRO е главен организатор на F5 Conf.

Httpool, компания на Aleph, представлява водещите дигитални медийни платформи в повече от 90 държави. С уникална комбинация от пряк достъп до най-големите дигитални платформи, собствените си технологични решения и експертни знания, Httpool подпомага глобалната визия на Aleph да даде равен шанс в дигиталните екосистеми… Създавайки един свят, в който всички рекламодатели имат достъп до огромните възможности на дигиталната реклама.

Httpool е Authorized Sales Partner на Meta (Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Oculus) в България, Албания, Босна и Херцеговина, Естония, Косово, Латвия, Литва, Молдова, Северна Македония, Словения, Сърбия, Унгария, Хърватско, Черна гора, както и още страни в Азия и Африка.

 

Httpool е съорганизатор на F5 Conf.

Digitas е една от водещите дигитални агенции в света, с присъствие във 50 държави. С над 5000 служители, агенцията е част от PUBLICIS GROUPE и предлага цялостни дигитални решения на своите клиенти. Това, което я прави уникална на българския пазар, е умелата комбинация от медийно планиране, технологии и креативност.

В България Digitas работи в множество сектори, като нейни клиенти са марки като Мебели Виденов, Technopolis, 8888, Kaufland Bulgaria, Samsung и Mondelez.

 

Digitas е съорганизатор на F5 Conf.

Markademics е дигитална агенция, специализираща в разработването на рекламни стратегии и управлението на рекламни кампании за онлайн магазини. Агенцията е основана през 2017-та година от Виктор Стоилов - дигитален маркетолог, лектор на редица конференции по дигитален маркетинг и онлайн търговия, и част от клас 2022 на Forbes 30 под 30.

Маркетолозите в агенцията имат опит с над 150 онлайн магазина от САЩ, Западна Европа, Балканите и дори Азия и Австралия. Само за 2022г. имат над $2.5 млн. долара инвестиран бюджет за реклама във Facebook.

Една от мисиите на компанията е да помага на възможно най-много малки и средни онлайн магазини чрез споделяне на добри практики чрез podcast с гости световни експерти по онлайн търговия.

 

Markademics е съорганизатор на F5 Conf.

BEYOND ACADEMY e платформа от услуги, насочени към стратегическото консултиране и обучения в областта на онлайн маркетинга.

Основен фокус е използването на дигиталните канали за бизнес цели. Академията се стреми да постигне подобрени познания на маркетинг специалистите чрез обучения на ясен, конкретен и разбираем език. Отличителна черта на всички курсове е личното отношение и работата в малки групи от няколко десетки души.

Постижения:

- над 2500 курсисти;

- над 5000 платени регистрации в платформата;

- над 100 проведени обучения;

- 8 години история;

- 20+ обучителни теми.

 

BEYOND ACADEMY е съорганизатор на F5 Conf.

Anomaly.bg е компания за full-service маркетинг решения, разработени на принципа "Неочаквано, но общоприето". Тя е първата компания с широко интегрирано приложение на TikTok в операциите си в България.

Пет години след основаването на Anomaly.bg, девизът на компанията „Работата ни се вижда“ се превърна в нарицателно за индустрията, чрез което над 150 бранда в ecommerce, FMCG, HoReCa, горива, auto и tech сектори постигат своите разпознаваеми и ефективни комуникационни аномалии.

Някои от клиентите с осъществени TikTok проекти са Ozone.bg, Baby.bg, Biotrade, Dice.bg, 8HRISTO.COM, Solid 55, Nestea, Bellissimo Clinic, Paradise Center, Avendi и десетки други. Към момента числата на компанията в TikTok надхвърлят 300 млн гледания и работа по над 60 проекта.

 

Anomaly.bg е съорганизатор на F5 Conf.

INFLUENCER.BG е първата и водеща агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Като лидер на пазара, агенцията има дългогодишен опит в разработването на стандарти и въвеждането на актуални международни практики в сферата на инфлуенсър маркетинга.

В базата данни на компанията има над 800 инфлуенсъра, като бройката расте ежедневно, а в практиката си има опит с някои от най-големите международни и локални брандове като L’Oreal, Takeaway, Coca-Cola, Kaufland, Mondelēz, Shell, PepsiCo, Speedy.

 

INFLUENCER.BG е съорганизатор на F5 Conf.

Limacon е една от водещите маркетинг агенции в България и предпочитан партньор за много бизнеси в чужбина. Те са първият HubSpot Platinum Partner в България.

Limacon работи с компании като Schneider Electric, Econt, Stabil Group, Maxcom, Primeholding, Proxiad, Modis, Dr. Denkova Dermatology и Re/Shape Clinic, DS Brands. Помага на клиентите си - инженерингови и производствени компании, търговски фирми, IT бизнеси, бързооборотни стоки и компании в бюти индустрията да изградят своята бранд идентичност, дългосрочна онлайн маркетинг стратегия, да дигитализират и автоматизират максимално своите процеси, свързани с маркетинг, продажби и клиентски взаимоотношения.

В своето портфолио имат над 100 изградени маркетинг стратегии, реализирани в Европа и САЩ и над 30 участия в лекторски програми за DigitalPRO и Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по теми, свързани с маркетинг и продажби.

 

Limacon е съорганизатор на F5 Conf.

Netpeak Digital Growth Partner е една от най-големите агенции за performance маркетинг в Европа. Агенцията е фокусирана върху популяризирането на уеб сайтове, онлайн реклама, уеб анализ, ползваемост, консултации и изграждане на бранд имидж. Списъкът ѝ с клиенти включва най-различни уеб сайтове, портали, интернет платформи и онлайн магазини - едни от най-мащабните бизнеси в страната и отвъд: IKEA, Technomarket, Ozone.bg, Nestle, Ciela, Medina Med, Mania.bg, Bazar.bg, AIKO, Sofia France Auto, Mr. Bricolage и др.

Netpeak разполага със 6 офиса в 3 държави, в които над 900 служители работят по клиентски проекти. Netpeak България има дългогодишен опит като ежегоден организатор на едни от най-мащабните конференции за онлайн реклама, електронна търговия и SEO в България, с над 500 участници и водещи лектори от страната и чужбина. През 2023 Netpeak получава изключително висока оценка за своята експертиза от класацията Clutch.co - сребро в две категории наведнъж:

 1. Топ доставчик на digital маркетинг услуги за 2022
 2. Топ доставчик в категория PPC 2022 (най-добра агенция за диг. реклама)

Netpeak Digital Growth Partner е съорганизатор на F5 Conf.

 1. 8 онлайн конференции

  8 онлайн конференции по дигитален маркетинг с лекции на запис, които гледаш от вкъщи/офиса в удобно за теб време и темпо с ограничен достъп до 12.04.2024г. в затворена учебна зона.

 2. 1 конференция на живо

  1 конференция на живо с лекции за Facebook, Google, Ecommerce, Instagram, TikTok, Influencers, B2B и SEO, която ще се проведе на 12.04.2024г. в ИЕЦ (гр. София) и с вход за достъп за първите 500 записани участници.

 3. От експерти за експерти

  Доказани експерти от България и чужбина, които споделят новости, стратегии и детайлни Case Studies от своята практика.

 4. Над 70 лекции

  Обучителни презентации стъпка по стъпка със синтезирана, конкретна и практична информация, която може да приложиш веднага.

0

конференции

1+

лекции

2+

лектори

3 лв.

за 1 човек

СРАВНИТЕЛЕН АНАЛИЗ

8 причини, които ни правят различни

Стилиян Запорожанов

създател и лектор в DigitalPRO

"Спести време. Избегни грешки. Постигай повече!"

Може би имаш голям опит в посещаване на маркетинг конференции.

Може би гледаш много безплатни уебинари и инвестираш в скъпи курсове.

Но чувстваш ли, че от дълго време стоиш на едно и също място и просто не усещаш да постигаш прогрес?

Чудиш ли се дали ти липсват правилните знания или просто имаш нужда от повече практика?

Усещаш ли липсата на опитен ментор, без който постоянно се луташ и чувстваш несигурност в действията си?

От моите 10 години опит в света на маркетинга и след стотици срещи с начинаещи, специалисти и собственици на бизнес, съм научил, че…

Кратък път към успеха и експертизата НЯМА!

В началото на своята кариера всеки настоящ експерт, на който се възхищаваш, е бил на конференции, гледал е уебинари и курсове, и най-вече.. Поне веднъж се е чувствал по същия начин, по който и ти - в застой (ментален или финансов).

Ако ти кажа, че има решение, което ще ти помогне да се освободиш от застоя и да постигнеш твоите цели без да инвестираш пари, време или усилия - ще те излъжа. Никой морален и опитен експерт не би те подвел, защото знае през какво е преминал, за да спечели доверието и уважението на своите клиенти.

Доверието, уважението и препоръките между експертите са най-висша форма на успех. Именно тази философия обедини доказани агенции, брандове и специалисти от страната и чужбина да направят нещо мащабно, което не е правено досега.

Да създадат най-практичните онлайн конференции за дигитален маркетинг, да споделят своето знание един с друг и най-вече с теб!

Освен мащаб, експертиза и полезност, F5 Conf ти предлага уникалната възможност да участваш в 9 конференции само с 1 билет.

Ако си маркетинг специалист, собственик на бизнес или дори начинаещ (с поне 1 година опит), ще имаш възможността да се вдъхновиш и получиш съвети, идеи и план за действие от експерти, които вече са извървели пътя, по който в момента вървиш.

Над 90 доказани лектори в над 70 практически лекции и панели ще споделят стъпките, които трябва да предприемеш, за да избегнеш скъпи грешки и загуба на време и пари.

Сега си задай въпроса - каква е цената да не предприемеш действие и да пропуснеш тази възможност? Позволи ми да налучкам вероятните сценарии..

Може би няма да имаш мечтаното повишение в работата и заплатата, защото ще го дадат на твой колега.

Може би липсата на доверие и оценяване от шефа ти ще продължи, защото не разбира в детайл твоя принос.

Може би ще изостанеш от твои колеги или конкуренти, докато те напредват с нови знания, идеи и вдъхновение.

Може би няма да постигнеш целите си за повече клиенти и печалби в бизнеса тази година.

Може би няма да участваш като лектор на конференции, за да се похвалиш с успехи и изградиш доверие и авторитет в твоя личен бранд.

Нека заедно задраскаме “Може би”. Нека заедно да постигнем повече. Защото F5 e повече от конференция. И защото знам, че ти също искаш повече - от себе си и живота.

Ще се радвам да станеш част от най-големия онлайн форум за дигитален маркетинг от експерти за експерти!

ЗАЩО ДА УЧАСТВАШ

Само с 1 билет участваш в 9 конференции и гледаш онлайн над 70 лекции от доказани експерти от България и чужбина

Учиш от най-добрите

Учиш от доказани експерти, брандове и нови лектори от страната и чужбина, които ще споделят с теб синтезирана, конкретна и практична информация.

Новости и Стратегии

Научаваш новости, промени и работещи стратегии в 8 различни сфери на дигиталния маркетинг, структурирани и синтезирани на 1 място.

Онлайн с видео запис

Гледаш всички онлайн конференции на запис от вкъщи/офиса без доплащане в затворена учебна зона до 12.04.2024г.

Разнообразие от лектори

Микс от доказани експерти, брандове и непознати (успешни) лектори от България и чужбина споделят своите do’s & don’ts.

Отзиви за организатори

Искрен Йорданов

Marketing Director @ Casualino

HTTPool България е стратегически партньор за развитието на Казуалино. Благодарение на професионализма и добрата ни съвместна работа, увеличихме потребителската база на компанията с над 300000 нови пот...

прочети повече

Димитър Йоргов

Marketing Manager @ Pirin Hill

Екипът на Httpool ни убедиха да опитаме кампания за Черен петък и ни подкрепиха с насоки, най-добри практики и стратегия, които доведоха кампаниите до успех.

прочети повече

Атанас Атанасов

Project Manager @ SILABG Group

На българска почва не сме получавали по-добър съпорт. Абсолютно винаги са били на разположение при всяка "болежка", която сме имали. Имат голяма заслуга да сме #1 на пазара за хранителни добавки в Бъл...

прочети повече

Добромир Панайотов

Director @ Хеликон АД

Digitas са единствените, които успяха да направят така, че разходите ни за реклама да се възвърнат и да спечелим!

прочети повече

Нина Ертел

Executive Manager @ Swanson

С агенция Digitas работим по няколко проекта. Нашите бизнес идеи винаги получават подкрепа, иновативни и работещи решения от екипа, които ни помагат да достигаме до все повече потребители, да растем и...

прочети повече

Боян Френкев

Marketing Manager @ KFM

Оценяваме високо професионализма, чудесната комуникация с екипа и иновативния подход в работата с внимание към детайлите както и способността му умело да трансформира нашите идеи в реално съдържание.

прочети повече

Юлиян Венев

Business Intelligence Specialist @ Profi Credit Bulgaria

Digitas е агенция, която винаги се е отнасяла професионално и отговорно към работата си за нас. Благодарение на екипа от млади и способни хора, вършещи качествено задълженията си, кампаниите ни в Goog...

прочети повече

Марио Костов

Marketing Director @ TechMart

Препоръчвам Дигитална агенция Digitas като изключително надежден и коректен партньор, с който бизнесът Ви ще стане още по-успешен.

прочети повече

Dania Hasan

Head of Marketing @ Brainluxury

Виктор е изключително осведомен и интелигентен дигитален маркетолог, и работата с него е истинско удоволствие. Виктор подпомогна екипа ми в решаващ момент за нашия бизнес - официалният ни DTC launch. ...

прочети повече

Demo

Co-founder @ Demobaza

Целият екип на Markademics и техният лидер Виктор са изключителни професионалисти и хора. Невероятно посветени са на това, което правят. Винаги можеш да разчиташ на тях, отговарят по всяко време и наи...

прочети повече

John C.

Founder @ Posh Shoppe

Виктор и колегите му са най-откровеният и директен екип на агенция, на който съм попадал. В свят на агенции, които просто преследват нови приходи, Виктор и Markademics се открояват, защото той ням...

прочети повече

Зорница Калоянова

Founder @ AdDigital

През 2017 г. Beyond Academy даде много стабилна основа на професионалния ми път в дигиталния маркетинг. Бисер и Вик са огромни професионалисти! Благодаря ви!

прочети повече

Христо Стоянов

Founder @ Lifehack.bg

В Beyond Academy получих изключително много полезни знания, които продължавам да прилагам и сега. Курсовете ви са отвъд нормите за полезно съдържание! Продълавайте в същия дух!

прочети повече

Цветелина Георгиева

Marketing Manager @ Superhosting.bg

Аз и екипът ми в Superhosting.bg посещаваме курсовете на Beyond Academy от самото начало - 2015 г. Оттогава насам надграждаме знанията си благодарение на задълбоченото представяне на материята и релев...

прочети повече

Алиция Любенов

Marketing Manager @ MultiSport

Едни от аспектите, които отличават ANOMALY, са задълбоченото познаване на TikTok, капацитетът за създаване на видео съдържание и ценните препоръки. С тяхна помощ успяхме за по-малко от месец да постиг...

прочети повече

Драгомир Драганов

Marketing Manager @ Ozone.bg

Аномали са реактивни, а вярвам това е едно от най-важните качества на рекламна агенция, особено в свят, в който трендове се сменят за часове. Чудесен партньор са и защото дори от сложни искания, успяв...

прочети повече

Милена Монова

Marketing Manager @ Technomarket

Чрез INFLUNCER.BG винаги намираме позитивни и усмихнати хора, които представят всяка кампания по уникален начин. Всеки процес е изпълнен професионално, сроковете са винаги спазени, а резултатите гов...

прочети повече

Боряна Николова

Social Media Manager @ Sutherland

Комуникацията и процесът на работа с екипа протече много гладко. Кампанията надмина очакваните от нас резултати. Срещнахме разбиране на конкретните ни нужди и заедно успяхме да открием подходящия на...

прочети повече

Николай Маринов

Executive Manager @ Kibrit

INFLUENCER.BG ни помогна изключително много в избора на подходящи лица за нашите кампании, като водеше от наше име цялата комуникация и преговори с избраните инфлуенсъри, следеше за навременното пуб...

прочети повече

Калина Петкова

Global Communications Leader SEE @ Schneider Electric

Събитията за дискутиране на актуални теми в нашата сфера на развитие, за представяне на нови продукти или за employer branding са много важна част от маркетинг стратегията на нашата компания. Щастлива...

прочети повече

Владимир Симеонов

Business Operations Director @ Proxiad

Преди да изберем да работим с Limacon не предполагах колко нужен е системният маркетинг за IT индустрията. Днес смело мога да кажа, че виждам промяна в това как хората възприемат компанията ни. Освен ...

прочети повече

Георги Христов

General Manager @ Hydrostab

С идеите, експертизата и нестихващия ентусиазъм екипът на Limacon се превърна в неразделна част от развитието на нашия бизнес вече повече от 5 години. Те управляват всеки маркетинг процес при нас и дн...

прочети повече

Весела Малиновска

Vice President of Marketing @ ADD Bulgaria

С Limacon като външен маркетинг отдел преживяхме истинска трансформация на корпоративната ни идентичност, която ни помогна да изглеждаме модерно и още по- професионално в очите на нашите партньори и...

прочети повече

Красимир Чотов

General Manager @ Hennlich

В България е много трудно да намериш хора, които разбират от индустриален маркетинг и са готови да вникнат до последния детайл в естеството на работата на една инжинерингова фирма. Не вярвах, че можем...

прочети повече

Анелия Тонева

Founder @ Office Master Care

С Limacon най-накрая получихме мечтаната нова визия, а благодарение на експертната им помощ в стратегиите дори променихме леко бизнес модела си. Днес резултатите от дългогодишната ни работа са налице:...

прочети повече

Димитър Димитров

Executive Manager @ Ardes.bg

Благодарение на съвместната ни работа с Netpeak сайтът ни е едно от най-популярните места за специализирана IT техника. Много коректни и честни са в своята работа. Благодарение на всеобщите ни усилия ...

прочети повече

Десислава Захариева

Marketing Director @ PalmsBet

Големите цели водят и до добри партньори за реализацията им. Това е и причината да изберем Netpeak като един сериозен партньор в нашите начинания. Отзивите, които намерихме за тях, ни доказаха колко с...

прочети повече

Рая Тенчева

Owner @ Raya Toys

След миграцията на сайта ни ние бяхме изпаднали на много задни страници. С помощта на Netpeak сайтът ни промени за много кратко време позициите, които имаше. Netpeak са отдадени изцяло на работата си ...

прочети повече

Искрен Йорданов Marketing Director @ Casualino

HTTPool България е стратегически партньор за развитието на Казуалино. Благодарение на професионализма и добрата ни съвместна работа, увеличихме потребителската база на компанията с над 300000 нови потребителя през последната година. За последния месец 60% от маркетинговия ни бюджет бе успешно разпределен за реклама във Facebook, като намалихме с 15% разходите ни за придобиване.

Димитър Йоргов Marketing Manager @ Pirin Hill

Екипът на Httpool ни убедиха да опитаме кампания за Черен петък и ни подкрепиха с насоки, най-добри практики и стратегия, които доведоха кампаниите до успех.

Атанас Атанасов Project Manager @ SILABG Group

На българска почва не сме получавали по-добър съпорт. Абсолютно винаги са били на разположение при всяка "болежка", която сме имали. Имат голяма заслуга да сме #1 на пазара за хранителни добавки в България.

Добромир Панайотов Director @ Хеликон АД

Digitas са единствените, които успяха да направят така, че разходите ни за реклама да се възвърнат и да спечелим!

Нина Ертел Executive Manager @ Swanson

С агенция Digitas работим по няколко проекта. Нашите бизнес идеи винаги получават подкрепа, иновативни и работещи решения от екипа, които ни помагат да достигаме до все повече потребители, да растем и да реализираме плановете си успешно. Препоръчвам ги, заради професионализма, откритостта и отговорността, с която подхождат към клиента!

Боян Френкев Marketing Manager @ KFM

Оценяваме високо професионализма, чудесната комуникация с екипа и иновативния подход в работата с внимание към детайлите както и способността му умело да трансформира нашите идеи в реално съдържание.

Юлиян Венев Business Intelligence Specialist @ Profi Credit Bulgaria

Digitas е агенция, която винаги се е отнасяла професионално и отговорно към работата си за нас. Благодарение на екипа от млади и способни хора, вършещи качествено задълженията си, кампаниите ни в Google Ads винаги са били в добри ръце. Препоръчваме gи на всеки един бизнес, който иска да открие пълния потенциал на възможностите си в дигитален план.

Марио Костов Marketing Director @ TechMart

Препоръчвам Дигитална агенция Digitas като изключително надежден и коректен партньор, с който бизнесът Ви ще стане още по-успешен.

Dania Hasan Head of Marketing @ Brainluxury

Виктор е изключително осведомен и интелигентен дигитален маркетолог, и работата с него е истинско удоволствие. Виктор подпомогна екипа ми в решаващ момент за нашия бизнес - официалният ни DTC launch.

Той и екипа му от Markademics разбраха много добре приоритетите на бизнеса ни и направиха всичко възможно да ни помогнат да си достигнем целите. Оптимизираха и скалираха нашите Facebook реклами и се справиха чудесно с кампаниите ни в Google, което много помогна да увеличим трафика и продажбите по възможно най-ефективния начин.

Бивайки startup, това често означава много промени за кратко време и партньорските агенции често не успяват да се справят. Въпреки това Виктор и екипът му останаха спокойни, гъвкави и отзивчиви в някои от най-сложните ни моменти. За това ще бъда им бъда вечно благодарна. Силно препоръчвам работата с Виктор и екипа му на всеки, търсещ рекламни решения за своя бизнес.

Demo Co-founder @ Demobaza

Целият екип на Markademics и техният лидер Виктор са изключителни професионалисти и хора. Невероятно посветени са на това, което правят. Винаги можеш да разчиташ на тях, отговарят по всяко време и наистина ги е грижа за клиентите им.

Винаги са запознати със световните тенденции и динамики на индустрията. Работата с хора като тях е истинско удоволствие и глътка въздух за покоряване на нови хоризонти.

John C. Founder @ Posh Shoppe

Виктор и колегите му са най-откровеният и директен екип на агенция, на който съм попадал. В свят на агенции, които просто преследват нови приходи,

Виктор и Markademics се открояват, защото той няма да работи с вас, освен ако не смята, че реално може да окаже положително влияние. Ако той се съгласи да работи с вас, препоръчвам да се възползвате от възможността, защото това говори много добре за вашия бизнес.

Зорница Калоянова Founder @ AdDigital

През 2017 г. Beyond Academy даде много стабилна основа на професионалния ми път в дигиталния маркетинг. Бисер и Вик са огромни професионалисти! Благодаря ви!

Христо Стоянов Founder @ Lifehack.bg

В Beyond Academy получих изключително много полезни знания, които продължавам да прилагам и сега. Курсовете ви са отвъд нормите за полезно съдържание! Продълавайте в същия дух!

Цветелина Георгиева Marketing Manager @ Superhosting.bg

Аз и екипът ми в Superhosting.bg посещаваме курсовете на Beyond Academy от самото начало - 2015 г. Оттогава насам надграждаме знанията си благодарение на задълбоченото представяне на материята и релевантните примери от бизнеса.

Алиция Любенов Marketing Manager @ MultiSport

Едни от аспектите, които отличават ANOMALY, са задълбоченото познаване на TikTok, капацитетът за създаване на видео съдържание и ценните препоръки. С тяхна помощ успяхме за по-малко от месец да постигнем впечатляващи резултати с новосъздадения канал на MultiSport. ANOMALY разбират платформата, реагират бързо на обратна връзка и съумяха да постигнат съчетание между трендовете и предаването на посланията на нашия бранд.

Драгомир Драганов Marketing Manager @ Ozone.bg

Аномали са реактивни, а вярвам това е едно от най-важните качества на рекламна агенция, особено в свят, в който трендове се сменят за часове. Чудесен партньор са и защото дори от сложни искания, успяват да формират работещи креативни концепции.

Милена Монова Marketing Manager @ Technomarket

Чрез INFLUNCER.BG винаги намираме позитивни и усмихнати хора, които представят
всяка кампания по уникален начин. Всеки процес е изпълнен професионално, сроковете са
винаги спазени, а резултатите говорят сами за себе си! Благодарим Ви, за страхотното
партньорство.

Боряна Николова Social Media Manager @ Sutherland

Комуникацията и процесът на работа с екипа протече много гладко. Кампанията надмина
очакваните от нас резултати. Срещнахме разбиране на конкретните ни нужди и заедно
успяхме да открием подходящия начин за тяхното осъществяване.

Николай Маринов Executive Manager @ Kibrit

INFLUENCER.BG ни помогна изключително много в избора на подходящи лица за
нашите кампании, като водеше от наше име цялата комуникация и преговори с избраните
инфлуенсъри, следеше за навременното публикуване на съдържанието и при нужда от
корекции на някои от материалите ни съдействаше това да се случи максимално бързо и
изискванията ни към съдържанието да са максимално удовлетворени.

Калина Петкова Global Communications Leader SEE @ Schneider Electric

Събитията за дискутиране на актуални теми в нашата сфера на развитие, за представяне на нови продукти или за employer branding са много важна част от маркетинг стратегията на нашата компания. Щастлива съм, че в България съм открила партньор като Limacon, с който да осъществяваме идеи, които са смели, амбициозни и с международен мащаб.

Владимир Симеонов Business Operations Director @ Proxiad

Преди да изберем да работим с Limacon не предполагах колко нужен е системният маркетинг за IT индустрията. Днес смело мога да кажа, че виждам промяна в това как хората възприемат компанията ни. Освен това търговският ни екип опозна нови онлайн инструменти за качествени лийдове, а лично аз чувствам пълна удовлетвореност от направената инвестиция.

Георги Христов General Manager @ Hydrostab

С идеите, експертизата и нестихващия ентусиазъм екипът на Limacon се превърна в неразделна част от развитието на нашия бизнес вече повече от 5 години. Те управляват всеки маркетинг процес при нас и днес, след постигнатите резултати, мога убедено да заявя, че това са едни изключителни професионалисти, с чиято помощ всяко едно бизнес начинание е обречено на пълен успех.

Весела Малиновска Vice President of Marketing @ ADD Bulgaria

С Limacon като външен маркетинг отдел преживяхме истинска трансформация на
корпоративната ни идентичност, която ни помогна да изглеждаме модерно и още по-
професионално в очите на нашите партньори и да повишим успеваемостта на нашите онлайн канали.

Красимир Чотов General Manager @ Hennlich

В България е много трудно да намериш хора, които разбират от индустриален маркетинг и са готови да вникнат до последния детайл в естеството на работата на една инжинерингова фирма. Не вярвах, че можем да постигнем такива успехи с външен маркетинг отдел, но хората от Limacon ме убедиха в обратното още в първите месеци на съвместната ни работа.

Анелия Тонева Founder @ Office Master Care

С Limacon най-накрая получихме мечтаната нова визия, а благодарение на експертната им помощ в стратегиите дори променихме леко бизнес модела си. Днес резултатите от дългогодишната ни работа са налице: повече доволни клиенти и повече хора, които искат да работят за нас.

Димитър Димитров Executive Manager @ Ardes.bg

Благодарение на съвместната ни работа с Netpeak сайтът ни е едно от най-популярните места за специализирана IT техника. Много коректни и честни са в своята работа. Благодарение на всеобщите ни усилия в момента сайтът ни се посещава от 3,5 млн души на година и има над 300 000 посещения на месец.

Десислава Захариева Marketing Director @ PalmsBet

Големите цели водят и до добри партньори за реализацията им. Това е и причината да изберем Netpeak като един сериозен партньор в нашите начинания. Отзивите, които намерихме за тях, ни доказаха колко са компетентни в сферата, в която оперират. С външната оптимизация, по която започнахме да работим от ден едно, постигнахме изключителноо добри резултати - с линкбилдинг и партньорско присъствие в различен тип медии. Орграничните ни резултати по направленията трафик и регистрации са изключително добри - имаме над 500% ръст в двете направления.

Рая Тенчева Owner @ Raya Toys

След миграцията на сайта ни ние бяхме изпаднали на много задни страници. С помощта на Netpeak сайтът ни промени за много кратко време позициите, които имаше. Netpeak са отдадени изцяло на работата си и това вдъхва доверие в отсрещната страна, защото ние, като бизнес, не сме специалисти в тази сфера. На Netpeak може да се гласува пълно доверие, защото са истински професионалисти!

Email Бюлетин

Получавай полезна и обобщена информация след всяка наша конференция

Спонсор или Лектор?

Свържи се с нас, ако искаш да участваш като спонсор или лектор в F5 Conf

Всички събития

виж тук

Често задавани въпроси

виж тук

ГЛАВНИ СПОНСОРИ

Продуктови партньори

Медийни партньори

Експо спонсори

tbi bank е challenger банка в Югоизточна Европа и регионален лидер в алтернативните разплащателни методи.

Банката изгражда екосистема, която комбинира финансиране и пазаруване, с които отговаря на нуждите на клиентите. tbi е фокусирана върху подпомагането на търговците да развиват бизнеса си, както и върху предоставянето на финансови продукти и услуги, които улесняват живота на потребителите.

Оперира в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва. Чрез различни дигитални канали и доверени партньорства с близо 20 000 търговски обекта, tbi има клиентска база от 2 милиона клиенти и е отпуснала 550 000 финансирания през 2022 г.

Бизнес моделът на банката и фокусираният върху клиентите й подход доведоха до това да се превърне в най-рентабилната и ефективна банка в България (Класация К10 на Капитал, 2023).

 

tbi bank e главен спонсор на F5 Conf.

GombaShop™ е всичко, от което се нуждаете, за да стартирате успешен онлайн магазин.


Платформата е продукт на съвместните усилия на екип от дизайнери, програмисти и маркетолози, всеки от които с над 15-годишен опит в изграждането на решения за интернет търговия. GombaShop™ набляга на наистина важните за всеки онлайн магазин неща - без излишни усложнения, без договори, без скрити условия. 

И най-важното - GombaShop™ е SааS (software-as-a-service), най-модерното и сигурно решение за интернет търговия. Това Ви гарантира бързина, простота и безотказност. Създавате своя магазин, публикувате снимки на своите продукти и започвате да продавате. Толкова е просто.

 

През 2013 година, в България не съществуваше достъпно решение, позволяващо на малкия и среден бизнес да предложи своите продукти в Интернет без риск. Изграждането на електронен магазин беше времеемко и скъпо начинание, правещо сферата недостъпна за стартиращи търговци, артисти и предприемачи.

Но ние знаехме, че това може да се промени. Знаехме, че повече хора могат да имат достъп до сигурни и работещи решения за електронна търговия. Че всеки може да продава в Интернет.

 

GombaShop™ e главен спонсор на F5 Conf.

Eкипът на Jump е от млади и всеотдайни специалисти, изпълнени с желание да предоставят най-подходящата среда, където да осъществиш своите онлайн проекти. 

Jump.BG успя да се наложим на българския хостинг пазар, като една от предпочитаните хостинг фирми заради перфектното съотношение между качество, цена на предлаганите услуги и денонощната техническа поддръжка от висококвалифициран екип. Разполагат с богато портфолио от услуги, с които ще ти помогнат да осъществиш проектите си, като надскочиш очакванията си.

Хостинг компанията предлага домейни, уеб хостинг решения, виртуални и наети сървъри, стандартни пакети и индивидуални конфигурации. Основен техен приоритет е да осигурят професионално обслужване на своите клиенти по всяко време на денонощието.

 

Jump e главен спонсор на F5 Conf.

Sameday — операторът на Easybox, най-голямата мрежа от шкафчета в България, Румъния и Унгария, предлага богато разнообразие от куриерски услуги. Винаги се фокусираме върху нуждите на клиентите и вярваме в развитието, което е подкрепено от иновации и нови технологии.

И така, стъпвайки върху 15-годишния си опит, всеки ден ние сме все по-амбицирани и упорити. Ние успяваме да превърнем всяка нова възможност в смела крачка по пътя към по-добри резултати и успех.

Докато четете този текст, ние създаваме стойностни предложения по различни начини:

 • Надежден партньор на голям брой онлайн магазини в България, Румъния и Унгария;

 • Работим с над 4000 easybox шкафчета в България, Румъния и Унгария;

 • Предлагаме доставка за 24 часа/48 часа и можем да се похвалим с 99% пратки, посетени на време;

 • Постоянно търсим решения, за да задоволим потребителските нуждите и да подобрим потребителското изживяване на нашите клиенти;

 • Полагаме усилия да намалим въглеродния отпечатък върху планетата и се опитваме да ограничим негативното въздействие върху околната среда.

Ние сме надежден партньор на някои от най-големите компании като: eMAG, Fashion Days, Alleop, Vertex, Gamma Brands и много други.

Както виждате, ние сме отворени към вас и вашите нужди — така звучи и слогана ни “Отворени пътища за отворени умове”. Ако искате да се свържете с нас или да научите още нещо относно нашите услуги, можете да го направите тук: SАMEDAY – куриерски услуги 

 

Sameday e главен спонсор на F5 Conf.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

 

NEXT BASKET e главен спонсор на F5 Conf.

Freshko са 100% студено пресовани сокове, изстискани и бутилирани по специална технология,. Без термична обработка, без пастьоризиране, без подсладители, без консерванти.

Freshko използва специална технология HPP (High Pressure Processing), при която всички полезни вещества се запазват в сока под изключително високо налягане, чрез което успяват да запазят свежестта, вкуса и качеството на Freshko още по-дълго.

 

Freshko е продуктов партньор на F5 Conf.

Представи си висококачествено кафе у дома, само с едно докосване на бутона. Със системата NESCAFE® Dolce Gusto разполагаш с разнообразно меню от кафе и свободата да персонализираш всяка напитка точно според вкуса си.

Уникалната ни система с високо налягане до 15 бара ти позволява да извлечеш всички аромати и да покриеш кафето си с дебел кадифен каймак. Приготвяй горещи кафета, шоколади или пък ледено капучино.

От създаването си през 1992 г. „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на минерална и изворна вода в България. Изворите и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.   

„Девин“ ЕАД е отговорна компания, която инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието. 

От 2017 г. компанията е част от белгийската група Spadel – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.

От 2021 г. „Девин“ ЕАД е сертифицирана въглеродно неутрална компания с валидация, издадена от международната консултантска организация по климата CO2logic и утвърдена от акредитирания и независим сертифициращ орган Vinçotte. „Девин“ ЕАД е първата българска компания за бутилирана вода, която постига въглероден неутралитет както на ниво компания, така и на ниво продукт. 

Компанията притежава престижния сертификат Great Place to Work® – най-високото отличие за работодателска марка и отлично работно място в международен план. 

От март 2022 г. „Девин“ ЕАД е първата българска компания, носител на престижния сертификат B Corp, който отличава компании, отговарящи на най-високите социални и екологични стандарти и поемащи дългосрочен ангажимент за положително въздействие върху обществото.

 

„Девин“ ЕАД е продуктов партньор на F5 Conf.

Всеки свързва палачинката с домашен уют, дълги неделни сутрини, с милата усмивка на баба или с лятната почивка на море. "Пантастик" издига този монопродукт в нова пазарна ниша и създава първия в България франчайз бранд за палачинки.

Предлагайки над 50 различни вариации във формите и вкусовете, в "Пантастик" се обслужват ежедневно над хиляда души. С годишни продажби от повече от половин милион палачинки в 6 обекта в 3 града в България ,брандът е гаранция за качество и отличен вкус. Извършват се доставки до почти всички точки в София, Пловдив и Бургас, като годишно се изпълняват над 60 хиляди. "Пантастик" предлага кетъринг за всяко събитие, както и изнасяне на дейността директно във вашия офис или за вашето събитие.

 

"Пантастик" е продуктов партньор на F5 Conf.

Cardinal Bites са първите протеинови бонбони и шоколади без добавена захар в България, създадени за хора, които държат на качеството и вълнуващия вкус, докато поддържат оптимална форма и здраве.

 

Cardinal Bites е продуктов партньор на F5 Conf.

Mебелни салони Em Design отварят първия си магазин в гр. Плевен през 2017г. с площ 2000 квадратни метра с мебели за всекиднвена, спалня, детска стая, кухня или офис. Вече повече от 15 години партнират с водещи мебелни компании в Европа, с които заедно предлагат уникални мебели за българския пазар, с които всеки клиент може да направи своя дом или офис стилно и функционално място. 
 
Em Design разполага с над 10,000 кв. м. складова база и над 15,000 артикула, готови за доставка до всяка точка в цяла България чрез собствена и надеждна логистична фирма.
 
Em Design е продуктов партньор на F5 Conf.
 

В продължение на мисията си да бъде водещ източник на информация и да отразява широк спектър от теми, новинарският екип на bTV разработи бизнес уебсайт https://businessnovinite.bg/

Бизнес Новините се наложи като един от водещите източници за полезна и актуална информация от света на бизнеса и финансите. Сайтът събира на едно място всичко, което аудиторията иска да знае с достъпно съдържание от света на макроикономиката, енергетиката, кредитирането, фондовите и стоковите борси, киберсигурността, недвижимите имоти, криптовалутите и високите технологии.

Потребителите могат да проследят интересни разговори в специалната поредица Бизнес Видео Подкаст (БВП), в която доказани експерти от различни сфери на бизнеса гостуват на водещата Живка Попатанасова. Рубриката „Корпоративни истории“ разказва по любопитен и завладяващ начин за пътя към успеха в различни компании и индустрии, а най-новата дигитална рубрика ESG обръща специално внимание на „eкологичното, социално и корпоративно управление“ и разглежда успешни примери от българския и международен пазар.

 

Бизнес Новините е медиен партньор на F5 Conf.

От 2009 г. Lifehack.bg е любим източник на хиляди амбициозни хора.

В свят, изпълнен с дигитален шум и безполезна информация, става все по-трудно да отсеем идеите, които наистина си струва да знаем.

Задачата на Lifehack е да помогне на мислещите и амбициозни хора като вас да изолират шума, за да чуят сигнала, който ще им осигури така желания пробив, като създават иновативно премиум съдържание.

Те посяват идеите. Вие жънете успеха.

 

Lifehack.bg е медиен партньор на F5 Conf.

IAB е най-голямото глобално сдружение на медии, агенции, рекламодатели и технологични компании в дигиталния маркетинг и реклама. Локални IAB организации има в 46 държави на 6 континента.

Мисията на Сдружението в България е да популяризира интерактивния маркетинг и да работи за развитието на дигиталната рекламна индустрия в тясно сътрудничество с бизнеса, като насърчава добрите практики, стандарти и иновации, създава инструменти и ресурси и развива дигиталната експертиза чрез обучения, форуми и насърчаване на партньорствата. 

 

IAB е медиен партньор на F5 Conf.

,,Мениджър“ е ежемесечно списание за българските мениджъри, предприемачи и инвеститорите в България. Създадено е преди 25 г. и се издава от МИТ Прес. Основните тематики са бизнес, мениджмънт, икономика, технологии, маркетинг имедии. Списанието издава и специални издания като „Жената е“, „Първите в бизнеса“,
,,Creative Bulgaria“, ,,Tech Connect“ и ,,Строителство и инвестиции“. ,,Мениджър“ е един от най-големите организатори на събития, посветени на актуални и значими за бизнеса и обществото ни теми. Ежегодно „Мениджър“ провежда най-престижния конкурс, отличаващ постиженията на бизнес лидерите в България – „Мениджър на годината“.


Новинарският сайт manager.bg, създаден от МИТ Прес, е с бизнес насоченост. Цел на екипа е оперативно и безпристрастно да представя новините от управлението на компаниите, маркетинга, бизнеса, страната, Европа и света. Дейността на сайта стъпва върху ръководенето от добрите практики и етичните стандарти в журналистическата професия. МИТ Прес развива още „Обекти“ (obekti.bg - сайт за популярна наука) и
„Новите родители“ (noviteroditeli.bg - сайт за родители).

 

,,Мениджър“ е медиен партньор на F5 Conf

Лидер.БГ е водеща бизнес медия в България, която предоставя актуални икономически, технологични, научни и бизнес новини. Фокусирани сме върху постиженията и новините в родния бизнес, като предоставяме актуална информация и за случващото се по света.

Бизнес медията Лидер.БГ е повече от първокласна бизнес платформа – тя е източник на актуална информация, вдъхновение и мотивация за успешните лидери, ръководители и предприемачи.

В Лидер.БГ няма да откриете новини със злободневен характер, както и новини свързани с политика. Фокусът върху бизнеса и предприемачеството в България е ключовият фактор за развитието ни, защото те са постоянния двигател към успеха.

Мисията на Лидер.БГ е да осигури процъфтяващ медиен бранд на медийния пазар в България, който вдъхновява света на бизнеса, защото нашият глас е този, който има значение.

Предимствата на ЛИДЕР.БГ

 • Отлична рекламна и PR среда
 • Липса на поляризирано или крайно съдържание
 • Интелигентна и икономически активна аудитория
 • Без политическо и злободневно съдържание

 

Лидер.БГ е медиен партньор на F5 Conf.

PixelMedia.bg е новинарски сайт, посветен на информационните технологии, телекомуникациите, потребителската електроника, ИТ бизнеса и начина, по който иновациите влияят на образованието, здравеопазването, държавното управление и други значими обществени сфери.

Важно място е отделено на най-новите (disruptive) технологии като дроните, добавената реалност, споделената икономика, криптовалутите, Internet of Things и др. Именно тази всеобхватност допринася за уникалния облик на PixelMedia.bg и го превръща в сайт без конкуренция в българското интернет пространство.

 

PixelMedia.bg е медиен партньор на F5 Conf.

За запитвания: stiliyan@zapomedia.com

euShipments.com предоставя фулфилмънт и международни доставкиексклузивно за индустрията на електронната търговия. Като интегратор на куриерски услуги, компанията включва в портфолиотоси цялата гама от услуги на повече от 50 от най-големите местникуриерски компании от най-високо ниво в цяла Европа. Мрежата наeuShipments.com обхваща над 27 европейски държави и оперира с 12 фулфилмънт центъра (четири от които са собственост на компанията) на стратегически места в целия континент.

Наградена от Forbes за иновации, компанията разработва и работи с усъвършенстван логистичен софтуер, за да предостави първокласни решения на своите международни клиенти. През 2023 г. euShipments.com е призната от Financial Times за една от най-бързо развиващите се компании в Европа и е класирана на водеща позиция сред българските представители в списъка FT1000: Europe’s fastest-growing companies. Към момента други две логистични компании влизат в състава на международната група на euShipments.com – хърватската Pick&Pack и румънската Helpship.

ContactPigeon empowers marketing leaders and business owners with the only omnichannel customer engagement platform built especially for retailers. The platform is designed to deliver perfectly timed and personalized messages for each customer, regardless of whether the point of contact is offline or online.

The company is renowned for its customer support, which earned 4.9 out of 5 in customer ratings across G2, Capterra, and Google Reviews. It is highly recommended by clients who have adopted ContactPigeon as the solution of choice for marketing automation.

The company has been awarded more than 20 industry awards and distinctions since 2015 and also is a member of the Pledge 1% corporate philanthropy movement. Its client base comprises hundreds of retailers in Europe and the USA, such as Fujitsu, Tommy Hilfiger, GAP, and L’OREAL.

Създай успешна маркетинг кариера или онлайн бизнесс помощта на доказани маркетинг експерти!

DigitalPRO е най-подробната онлайн програма по дигитален маркетинг в България, която ще ти спести време, грешки и помогне да станеш успешен маркетинг специалист.

 

25 видео курса на запис

Учи онлайн в удобно за теб време, място и темпо на обучение със синтезирани видео уроци и готови темплейти с работещи стратегии

Удостоверение от МОН

Провери своите знания с нашите онлайн изпити в удобно за теб време и вземи Удостоверение и Диплома за участие от МОН и DigitalPRO

Общество за растеж

Влез в нова среда за растеж, където ще обменяш опит и получаваш знания и съвети от маркетинг експерти

Уебинари на живо

Задавай въпроси за проблеми, с които се сблъскваш, и получи работещи стратегии и съвети от лекторите за твоя маркетинг успех

 

DigitalPRO е главен организатор на F5 Conf.

Netpeak Digital Growth Partner е една от най-големите агенции за performance маркетинг в Европа. Агенцията е фокусирана върху популяризирането на уеб сайтове, онлайн реклама, уеб анализ, ползваемост, консултации и изграждане на бранд имидж. Списъкът ѝ с клиенти включва най-различни уеб сайтове, портали, интернет платформи и онлайн магазини - едни от най-мащабните бизнеси в страната и отвъд: IKEA, Technomarket, Ozone.bg, Nestle, Ciela, Medina Med, Mania.bg, Bazar.bg, AIKO, Sofia France Auto, Mr. Bricolage и др.

Netpeak разполага със 6 офиса в 3 държави, в които над 900 служители работят по клиентски проекти. Netpeak България има дългогодишен опит като ежегоден организатор на едни от най-мащабните конференции за онлайн реклама, електронна търговия и SEO в България, с над 500 участници и водещи лектори от страната и чужбина. През 2023 Netpeak получава изключително висока оценка за своята експертиза от класацията Clutch.co - сребро в две категории наведнъж:

 1. Топ доставчик на digital маркетинг услуги за 2022
 2. Топ доставчик в категория PPC 2022 (най-добра агенция за диг. реклама)

Netpeak Digital Growth Partner е съорганизатор на F5 Conf.

Print.bg е иновативен онлайн портал за печатни материали, който даде нов облик на своя бизнес – нова платформа, нов сайт, нов бизнес план и най-вече нова енергия в целия екип. Тръгваме по нов път, реновиран, за да ви дадем печатните материали, от които имате нужда.

Каква е нашата мисия?


Ние знаем, че от дизайн до принт и хартия, е дълъг път и изборите са много. Вярваме, че дизайнът, който е отпечатан върху подходящия принт материал дава на всеки бизнес индивидуален и завършен облик.


Доверете ни се.

 

Print.bg е продуктов партньор на F5 Conf.

Stenik е българска технологична компания с 20-годишен опит и eCommerce фокус, официален партньор на Adobe и Magento сертифициран разработчик. Мисията на компанията е да предоставя и адаптира световни решения и ноу-хау за българските търговци, ритейлъри и брандове като по този начин ги прави по-конкурентни в дигиталната икономика.

Stenik е първият партньор на Hyvä в България и предлага алтернативно storefront решения за онлайн магазини, които се отличават със скорост и отлично потребителското преживяване. Компанията предлага изцяло inhouse завършен цикъл за имплементация и поддръжка на B2C, B2B & D2C решения. Тяхната цел е компаниите, които са им се доверили да се чувстват обезпечени от софтуерна гледна точка и да могат да се фокусират в своите продажби и развитие.

Повече от конференция

Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

От експерти за експерти.

последвай ни

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ