logo f5 F5 Conf | ALL-STARS

конференция на живо | 12.04.2024

Събитието на успешните дигитални маркетинг експерти в България

Научи всички новости и получи актуална информация, съвети и успешни примери от всяка сфера на дигиталния маркетинг!

500 МЕСТА

INTER EXPO

ЕКСПО ЗОНА

493/500 ЗАЕТИ МЕСТА

На 12 април в Интер Експо Център, гр. София ще научиш всички новости, промени, работещи стратегии и детайлни Case Studies за Facebook, Google, Ecommerce, Instagram, TikTok, Influencers, B2B и SEO.

Участвай в най-практичната конференция за дигитален маркетинг, която всяка година ти помага да постигаш по-добри резултати и правиш по-малко грешки!

ОРГАНИЗАТОРИ

Създай успешна маркетинг кариера или онлайн бизнесс помощта на доказани маркетинг експерти!

DigitalPRO е най-подробната онлайн програма по дигитален маркетинг в България, която ще ти спести време, грешки и помогне да станеш успешен маркетинг специалист.

25 видео курса на запис

Учи онлайн в удобно за теб време, място и темпо на обучение със синтезирани видео уроци и готови темплейти с работещи стратегии

Удостоверение от МОН

Провери своите знания с нашите онлайн изпити в удобно за теб време и вземи Удостоверение и Диплома за участие от МОН и DigitalPRO

Общество за растеж

Влез в нова среда за растеж, където ще обменяш опит и получаваш знания и съвети от маркетинг експерти

Уебинари на живо

Задавай въпроси за проблеми, с които се сблъскваш, и получи работещи стратегии и съвети от лекторите за твоя маркетинг успех

 

DigitalPRO е главен организатор на F5 Conf.

Httpool, компания на Aleph, представлява водещите дигитални медийни платформи в повече от 90 държави. С уникална комбинация от пряк достъп до най-големите дигитални платформи, собствените си технологични решения и експертни знания, Httpool подпомага глобалната визия на Aleph да даде равен шанс в дигиталните екосистеми… Създавайки един свят, в който всички рекламодатели имат достъп до огромните възможности на дигиталната реклама.

Httpool е Authorized Sales Partner на Meta (Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Oculus) в България, Албания, Босна и Херцеговина, Естония, Косово, Латвия, Литва, Молдова, Северна Македония, Словения, Сърбия, Унгария, Хърватско, Черна гора, както и още страни в Азия и Африка.

 

Httpool е съорганизатор на F5 Conf.

Digitas е една от водещите дигитални агенции в света, с присъствие във 50 държави. С над 5000 служители, агенцията е част от PUBLICIS GROUPE и предлага цялостни дигитални решения на своите клиенти. Това, което я прави уникална на българския пазар, е умелата комбинация от медийно планиране, технологии и креативност.

В България Digitas работи в множество сектори, като нейни клиенти са марки като Мебели Виденов, Technopolis, 8888, Kaufland Bulgaria, Samsung и Mondelez.

 

Digitas е съорганизатор на F5 Conf.

Markademics е дигитална агенция, специализираща в разработването на рекламни стратегии и управлението на рекламни кампании за онлайн магазини. Агенцията е основана през 2017-та година от Виктор Стоилов - дигитален маркетолог, лектор на редица конференции по дигитален маркетинг и онлайн търговия, и част от клас 2022 на Forbes 30 под 30.

Маркетолозите в агенцията имат опит с над 150 онлайн магазина от САЩ, Западна Европа, Балканите и дори Азия и Австралия. Само за 2022г. имат над $2.5 млн. долара инвестиран бюджет за реклама във Facebook.

Една от мисиите на компанията е да помага на възможно най-много малки и средни онлайн магазини чрез споделяне на добри практики чрез podcast с гости световни експерти по онлайн търговия.

 

Markademics е съорганизатор на F5 Conf.

BEYOND ACADEMY e платформа от услуги, насочени към стратегическото консултиране и обучения в областта на онлайн маркетинга.

Основен фокус е използването на дигиталните канали за бизнес цели. Академията се стреми да постигне подобрени познания на маркетинг специалистите чрез обучения на ясен, конкретен и разбираем език. Отличителна черта на всички курсове е личното отношение и работата в малки групи от няколко десетки души.

Постижения:

- над 2500 курсисти;

- над 5000 платени регистрации в платформата;

- над 100 проведени обучения;

- 8 години история;

- 20+ обучителни теми.

 

BEYOND ACADEMY е съорганизатор на F5 Conf.

Anomaly.bg е компания за full-service маркетинг решения, разработени на принципа "Неочаквано, но общоприето". Тя е първата компания с широко интегрирано приложение на TikTok в операциите си в България.

Пет години след основаването на Anomaly.bg, девизът на компанията „Работата ни се вижда“ се превърна в нарицателно за индустрията, чрез което над 150 бранда в ecommerce, FMCG, HoReCa, горива, auto и tech сектори постигат своите разпознаваеми и ефективни комуникационни аномалии.

Някои от клиентите с осъществени TikTok проекти са Ozone.bg, Baby.bg, Biotrade, Dice.bg, 8HRISTO.COM, Solid 55, Nestea, Bellissimo Clinic, Paradise Center, Avendi и десетки други. Към момента числата на компанията в TikTok надхвърлят 300 млн гледания и работа по над 60 проекта.

 

Anomaly.bg е съорганизатор на F5 Conf.

INFLUENCER.BG е първата и водеща агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Като лидер на пазара, агенцията има дългогодишен опит в разработването на стандарти и въвеждането на актуални международни практики в сферата на инфлуенсър маркетинга.

В базата данни на компанията има над 800 инфлуенсъра, като бройката расте ежедневно, а в практиката си има опит с някои от най-големите международни и локални брандове като L’Oreal, Takeaway, Coca-Cola, Kaufland, Mondelēz, Shell, PepsiCo, Speedy.

 

INFLUENCER.BG е съорганизатор на F5 Conf.

Limacon е една от водещите маркетинг агенции в България и предпочитан партньор за много бизнеси в чужбина. Те са първият HubSpot Platinum Partner в България.

Limacon работи с компании като Schneider Electric, Econt, Stabil Group, Maxcom, Primeholding, Proxiad, Modis, Dr. Denkova Dermatology и Re/Shape Clinic, DS Brands. Помага на клиентите си - инженерингови и производствени компании, търговски фирми, IT бизнеси, бързооборотни стоки и компании в бюти индустрията да изградят своята бранд идентичност, дългосрочна онлайн маркетинг стратегия, да дигитализират и автоматизират максимално своите процеси, свързани с маркетинг, продажби и клиентски взаимоотношения.

В своето портфолио имат над 100 изградени маркетинг стратегии, реализирани в Европа и САЩ и над 30 участия в лекторски програми за DigitalPRO и Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по теми, свързани с маркетинг и продажби.

 

Limacon е съорганизатор на F5 Conf.

Netpeak Digital Growth Partner е една от най-големите агенции за performance маркетинг в Европа. Агенцията е фокусирана върху популяризирането на уеб сайтове, онлайн реклама, уеб анализ, ползваемост, консултации и изграждане на бранд имидж. Списъкът ѝ с клиенти включва най-различни уеб сайтове, портали, интернет платформи и онлайн магазини - едни от най-мащабните бизнеси в страната и отвъд: IKEA, Technomarket, Ozone.bg, Nestle, Ciela, Medina Med, Mania.bg, Bazar.bg, AIKO, Sofia France Auto, Mr. Bricolage и др.

Netpeak разполага със 6 офиса в 3 държави, в които над 900 служители работят по клиентски проекти. Netpeak България има дългогодишен опит като ежегоден организатор на едни от най-мащабните конференции за онлайн реклама, електронна търговия и SEO в България, с над 500 участници и водещи лектори от страната и чужбина. През 2023 Netpeak получава изключително висока оценка за своята експертиза от класацията Clutch.co - сребро в две категории наведнъж:

 1. Топ доставчик на digital маркетинг услуги за 2022
 2. Топ доставчик в категория PPC 2022 (най-добра агенция за диг. реклама)

Netpeak Digital Growth Partner е съорганизатор на F5 Conf.

Защо да участваш?

Научи всички новости и получи актуална информация, съвети и успешни примери от всяка сфера на дигиталния маркетинг!

 1. Най-новото само в 1 ден

  Лекции от експерти за новости и успешни стратегии във Facebook, Google, Ecommerce, Instagram, TikTok, Influencers, B2B и SEO.

 2. Повече нови бизнес контакти

  Общуваш с лектори и колеги, срещаш нови хора и откриваш нови възможности чрез наши партньори в Експо зона.

 3. 9 конференции

  1 събитие на живо + 8 специализирани онлайн конференции с лекции на запис от експерти с достъп за гледане до 31 август.

 4. F5 Networking Party

  Получаваш достъп до вечерно събитие, на което обменяш идеи, контакти и се забавляваш с лектори и други експерти.

 5. Практични лекции

  Приложима информация и съвети, които те зареждат с нови знания, идеи и ентусиазъм да действаш.

 6. Повече енергия & фокус

  Получаваш топли/студени напитки и храна, които се грижат за твоята енергия и фокус през целия ден.

ИНФОРМАЦИЯ

КОНФЕРЕНЦИЯ & ПАРТИ

12 АПРИЛ, ПЕТЪК

F5 CONF

 • Регистрация на участници: 8:30 - 10:00ч.
 • Кафе, фреш, напитки и кетъринг от партньори
 • Почивки: (12:30 -14:00ч.) и (15:20 - 16:00ч.)
 • 9:45 - 10:00

  ОТКРИВАНЕ

  Стилиян Запорожанов

  Co-Founder & Facebook Expert

  10:00 - 10:30

  Проклятието на маркетинг експерта

  В тази лекция ще научите:

 • Защо експертите се проваляме
 • Trend Awareness или Marketing Basics
 • Какво да правим при неуспешна кампания
 • Бориана Желева и Милен Кръстев

  Client Partner for Meta & Senior Client Solution Manager

  10:30 - 11:00

  Промените в рекламата в Meta през 2024

  В тази лекция ще научите:

 • Как да се подготвим за края на Facebook Pixel
 • Новият начин на работа на българския пазар
 • Нови технологии и полезни съвети
 • Бисер Вълов

  Founder & Facebook Expert

  11:00 - 11:30

  Каква е ролята на Meta рекламните оптимизатори през 2024

  В тази лекция ще научите:

 • Смислено ли е да използвате услугите на рекламни оптимизатори или изкуственият интелект на Meta вече се справя сам?
 • Как изглежда оптимизационният процес днес и кои действия е време да оставим в миналото?
 • Какви са предполагаемите тенденции в близкото бъдеще и колко радикални ще са промените?
 • Виктор Стоилов и Стилян Малаков

  Facebook Experts

  11:30 - 12:00

  Facebook ads стратегии за e-commerce през 2024

  В тази лекция ще научите:

 • Типове реклами, които всеки един бизнес трябва да има
 • Правила за тестване на реклами в Ads manager през 2024
 • Framework за Creative testing
 • Антъни Тончев и Борис Стоянов

  Google Ads Specialist & Digital Account Manager

  12:00 - 12:30

  Рецепти за успех с first-party data & Google Ads

  В тази лекция ще научите:

 • Ще останем ли гладни (за данни) след отпадането на бисквитките?
 • Същност и състав на first-party data
 • Примери от кухнята
 • 12:30 - 14:00

  ОБЕДНА ПОЧИВКА

  Ленко Йорданов

  Head of Digital & Demand Generation

  14:00 - 14:20

  Neon launch или как да си успешен в силно конкурентен сегмент

  В тази лекция ще научите:

 • Науката зад успешния криейтив
 • Advance APP Installs практики (Google и Facebook)
 • Ролята на правилния channel attribution
 • Радослав Крумов

  CEO

  14:20 - 14:40

  Gen Y vs. Gen. Z и как опциите за доставка допълват маркетинговите цели

  В тази лекция ще научите:

 • Разлики в поведението на онлайн купувачите от поколение Y и Z
 • Важни критерии за увеличаване на конверсиите, които може би сте пропуснали да отчетете
 • Технологиите в доставките: Как иновациите ще повлияят на бъдещето на електронната търговия
 • Красимир Кръстев

  Директор AI и Дигитална Трансформация

  14:40 - 15:00

  Технологичните предизвикателства и изкуственият интелект в електронната търговия

  В тази лекция ще научите:

 • Как AI ще направи революция в електронната търговия
 • Технологичните предизвикателства: скалируемост, киберсигурност, поверителност на данни
 • Георги Димитров

  Managing Partner

  15:00 - 15:20

  Онлайн бизнес със скоростта на светлината - хостинг powered by LiteSpeed

  В тази лекция ще научите:

 • Какво е уеб сървър, популярни решения и тяхната еволюция във времето
 • Защо да се доверим на технологията LiteSpeed и как скоростта на страниците оказва пряко влияние на conversion rate-a на бизнеса
 • Какви са тенденциите в областта на cloud hosting
 • 15:20 - 16:00

  ПОЧИВКА

  Виктор Динев

  Instagram Expert & Consultant

  16:00 - 16:30

  Новости и топ практики в Instagram

  В тази лекция ще научите:

 • Най-важните новости в платформата на Instagram
 • Коментари и топ препоръки за практическото им приложение
 • Поглед напред с фокус върху значимите тенденции
 • Христомир Витанов и Йордан Георгиев

  Co-Founders

  16:30 - 17:00

  TikTok и всичко останало

  В тази лекция ще научите:

 • Какво беше и какво предстои в TikTok
 • Как да приспособим бизнесите си към TikTok
 • Как да създаваме ангажиращо съдържание
 • Иван Иванов и Даяна Арсова

  Co-CEO & Account Manager

  17:00 - 17:30

  Ролята на инфлуенсърите в ерата на изкуствения интелект

  В тази лекция ще научите:

 • Настоящето и бъдещето на IM индустрията
 • Мястото на инфлуенсърите в ерата на AI
 • Най-доброто от двата свята
 • Валентина Куцева

  Co-Founder & Executive Director

  17:30 - 18:00

  5 начина да отличите своя B2B бизнес през 2024

  В тази лекция ще научите:

 • ⁠Как брандът да разказва истории, а не да говори за предимства
 • Персонализирано клиентско преживяване през инструменти за автоматизация
 • Силата на Account Based Sales и Social selling при B2B бизнесите
 • Кристина Кузманова

  Client Service Director

  18:00 - 18:30

  Работещи съвети от експерти за успешно SEO през 2024

  В тази лекция ще научите:

 • Иновации в SEO
 • AI и създаване на съдържание
 • Управление на SEO проекти и екипи
 • 18:30

  ЗАКРИВАНЕ

  Стилиян Запорожанов

  Co-Founder & Facebook Expert

  Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 10 години практически опит.

  Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

  През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

  От края на 2016г. със своя екип активно разработват:
  - 3 собствени онлайн магазина
  - DigitalPRO - онлайн програма по дигитален маркетинг
  - InvestPRO - oнлайн програма по лични финанси и инвестиции
  - SalesPRO - онлайн програма по продажби и меки умения

   

  Стилиян е главен организатор на F5 Conf, лектор в събитие F5 Conf - Facebook Marketing и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Marketing в България.

   

  Бориана Желева и Милен Кръстев

  Client Partner for Meta & Senior Client Solution Manager

  Бориана Желева е част от Httpool България от 2018, със стартирането на програмата Meta Authorized Sales Partner и създаването на META екипа.


  Тя е с дългогодишен опит в голяма Медийна Агенция управлявайки рекламните активности на големи бранд рекламодатели. През последните 8 години е фокусирана изцяло в дигиталния маркетинг.

  Бориана е гост лектор в събитие F5 Conf - Facebook Marketing.

  Бисер Вълов

  Founder & Facebook Expert

  Бисер Вълов е основател на BEYOND ID и BEYOND ACADEMY.

  Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ.

  От 9 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Сред клиентите, работили дългосрочно с дигиталната му агенция, са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Happy Bar&Grill, Happy Delivery, EРА Недвижими имоти, WWF България, ShopSector.com, Ozone.bg и др.

  Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари и конференции за дигитален маркетинг. От 7 години е създател на Beyond Academy – обучителна програма, чиято мисия е да преподава дигитален маркетинг на разбираем и ясен за всички език.

  Бисер е гост лектор в събитие F5 Conf - Facebook Marketing.

  Виктор Стоилов и Стилян Малаков

  Facebook Experts

  Виктор Стоилов е онлайн маркетолог и основател на дигитална агенция Markademics. Фокусът на него и колегите му е върху изграждането на персонализирани рекламни стратегии за онлайн магазини.


  Още с основаването на Markademics през 2017-та година, решава да опита да развива дейност паралелно на българския и международния пазар, което се оказва много добър ход и в момента по-голямата част от проектите на агенцията са именно в чужбина. За последните 6 години има възможността да работи по проекти в над 15 страни и да управялва многомилионни рекламни бюджети.

  Паралелно и вследствие на дейността на Markademics, от 2020-та година стартира и развива свои онлайн магазини. В един от тях, заедно с партньора си Благовест Каменов, превръщат първоначална инвестиция от 1500 долара в малко над 1 мил. долара оборот за 6 месеца в САЩ, Канада, Австралия и Великобритания.

   

  Стилян Малаков е Facebook ads специалист с над 8 години в опит в рекламирането на e-commerce и B2B бизнеси.

  През последните години ръководи performance marketing отдел, отговорен за генерирането на над 100 милиона долара годишен оборот за малки и средни бизнеси. Заема позицията на Head of Media buying на международната агенция Salesgenomics, част от Atypical Digital Holding Group, в която ръководи и обучава десетки Facebook ads специалисти. Към момента консултира и обучава маркетингови отдели на онлайн магазини, стартиращи бизнеси с фокус към performance marketing и маркетинг агенции.

  Зад гърба си има стотици успешни проекти с брандове като Colgate-Palmolive, Kwik Learning, Xlash, Sutro, ZestTea, Silvercut, Blackroll, Sundose, TreeHut и много други.

   

  Виктор и Стилян са гост лектори в събитие F5 Conf - Finale.

  Антъни Тончев и Борис Стоянов

  Google Ads Specialist & Digital Account Manager

  Борис Стоянов е Digital Account Manager в Digitas, част от Publicis Groupe. Той има над 4 години опит в сферата на дигиталния маркетинг, като неговите силни страни са ръководенето на проекти, планиране на дигитални кампании, както и техния тракинги събиране на FPD и подготвяне на стратегии, както годишни, така и кампанийни.Носител е на наградите EACA Edcom AdVenture 2022 и ADC*E #GreatnessChallenge 2023. Към този момент той работи с клиенти като Mondelez, The Walt Disney Company, GSK, Essity, Деликатес Житница и още други.

   

  Антъни Тончев е Google Ads специалист в Digitas, част от Publicis Groupe. Сертифициран експерт в областта на дигиталния маркетинг, със силен афинитет към Performance Marketing- а и специално Google Ads. Силните му страни са бързата адаптация, което му помага във вечно променящия се свят на дигиталния маркетинг и желанието винаги да е в крак с новостите.Работата му в Digitas включва създаване, анализиране и оптимизиране на рекламни кампании в Google Ads, създаване на тракинги и събиране на First-party data. Част от клиентите на екипът, в който работи, са Plesio.bgSila.bg, Peugeot, Pro Credit, Мебели Виденов, Sport Depot и други.

   

  Борис и Антъни са гост лектори в събитие F5 Conf - Finale.

  Ленко Йорданов

  Head of Digital & Demand Generation

  Ленко Йорданов ръководи дигиталната дейност на tbi в България, Румъния и Гърция и отговаря за глобалната стратегия за съдържание в социалните профили на банката.

  Работи в тясно сътрудничество с всички продуктови мениджъри в tbi, за да получи най-добрите резултати от дигиталната комуникация и да подобри производителността.

  Преди да започне дигиталното си пътешествие в банката, Ленко натрупва 10-годишен опит в дигиталния маркетинг в Xplora и iliyan.com, а във визитката му попада и академична дейност като преподавател по дигитален маркетинг в НБУ, МВБУ и УНСС. Има магистърска степен по “Маркетинг” от Международното висше бизнес училище. 

  Радослав Крумов

  CEO

  Радослав Крумов има над 20 години опит в сферата на куриерската индустрия, като фокусира своите усилия в разработването на мрежа за кросбордър доставки и развитието на електронната търговия у нас.

  Създава и развива логистична компания Рапидо, с цел да отговори на нуждите на онлайн магазините в България и успява да я превърне в първата куриерска фирма в страната, работеща с над 90% дял на e-commerce клиенти.

  Част от професионалния му път включва позицията търговски директор на Спиди, а от началото на 2023 г. е Управляващ директор на Sameday Bulgaria, като амбициите му са да трансформира нагласите на потребителите на куриерски услуги у нас.

   

  Радослав е гост лектор в събитие F5 Conf - Ecommerce Marketing.

  Красимир Кръстев

  Директор AI и Дигитална Трансформация

  Занимавам се с оптимизация, дигитализация и автоматизация на процеси от над 10 години, а с изкуствен интелект - от около 6. Основател съм на първата в България компания за роботизирана автоматизация на процеси, както и на продуктов AI стартъп и съм част екипа на Швейцарски акселератор в сферата на изкуствения интелект.

  Георги Димитров

  Managing Partner

  Георги Димитров е с над 10 години опит в сферата на информационните технологии.

  Има опит в разработването и оптимизацията на уеб базирани приложения и електронни магазини. Професионалната му експертиза е формирана от участието му в създаването и изграждането на CRM системи, API интеграции, както и оптимизация на уеб приложенията на десетки проекти за български и чуждестранни компании.

  В момента заема позицията на управляващ партньор в един от водещите хостинг доставчици в България. Целите и стремежът му е да внедрява инфраструктурни и облачни решения от ново поколение за бизнесите в България, за да създаде благоприятна среда за развитие.

  Jump.bg е доверен хостинг партньори на бизнесите в България. Компанията е основата през 2011 година и бързо се превръща в експерт на пазара за хостинг решения в страната. Jump.bg предлага сигурни и оптимизирани хостинг и домейн услуги като споделен и WordPress хостинг, наети физически и виртуални сървъри, домейни. Мисията им е да направят все по-добра онлайн средата в България, за да могат бизнесите да увеличават присъствието си без да се притесняват за сайтовете си.

   

  Георги е гост лектор в събитие F5 Conf - Ecommerce Marketing.

  Виктор Динев

  Instagram Expert & Consultant

  Вик Динев е консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.

  Професионалният му опит включва 7 години в областта на дигиталния маркетинг. От шест години работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

  Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Happy Bar & Grill, Captain Cook, WWF, Eucerin, ShopSector.com, Rezzo.bg, ERA Real Estate, Baristo, Sprint Bicycles.

  Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Провеждал е лекции на тема инстаграм и снапчат маркетинг в Soft Uni. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

  Вик е гост лектор в събитие F5 Conf - Instagram Marketing

  Христомир Витанов и Йордан Георгиев

  Co-Founders

  Йордан Георгиев е пример за амбициозен младеж, който рано си дава сметка какво иска от живота. Занимава се с визуално изкуство от над 10 години, като в предприемаческия си път постепенно надгражда от фотография през операторство до продуцентство.

  През 2018 година става част от Anomaly.bg като създател на съдържание. Впоследствие застава рамо до рамо с Мъро като съдружник. Заедно създават GEROI - агенция за Performance Marketing, и Anomaly Studio - продуцентското звено от маркетинговата машина. В момента ръководят Аномали и работят по създаването на нови брандове под компанията-майка.

   

  Христомир Витанов-Мъро е рекламист, предприемач и маркетолог с над 7 години опит в сферата. Завършва политология, но намира своето призвание в изследване на потребителското поведение в социалните мрежи и създаване на реклами. Огромна част от иновациите в дигиталния маркетинг могат да бъдат проследени до него. Експертизата му се простира от управление на милионни рекламни бюджети в международна среда, през развитие на бизнес модели в директните продажби, до автомобилен бранд мениджмънт.

  През кариерата си Христомир заема и позиции на маркетингов директор в технологични стартъп компании. През 2018 година Мъро поставя началото на ANOMALY - агенция, която чупи представите за маркетинг с дръзки похвати на принципа “неочаквано, но общоприето”, където ежедневно прилага иновативни подходи за развитието на бизнесите на клиентите си. По-късно се появяват GEROI - агенция за Performance Marketing, и Anomaly Studio - продуцентското звено от маркетинговата машина. Един от най-новите му проекти е създаването и развиването на собствени брандове под шапката на Anomaly.

  В края на 2019 година част от екипа, начело с creative директорa и основател на Anomaly.bg Христомир Витанов, започват разучаването на непознатата мрежа TikTok, като създават профили и съдържание за всичките си клиенти. За 2 години ANOMALY.BG публикува хиляди видеа в TikTok, които имат милиони гледания за клиентите на агенцията. В портфолиото са брандове като OZONE.BG, BABY.BG, BIOTRADE, VMV.BG, VIDA.BG, INSAOIL, ROOBAR, KOOKIE CAT, BULINS, COCOSOLIS, BMK LEASING, HYPE SOFTWARE, TASTEPLACE, WPX и много други.

  Мъро е бил двукратен TEDx лектор и е лауреат в конкурса за млад мениджър на Фондация “Еврика”.

  Йордан и Христомир са гост лектори в събитие F5 Conf - Finale

  Иван Иванов и Даяна Арсова

  Co-CEO & Account Manager

  Иван Иванов е един от признатите BPO експерти в България с дългогодишен опит в аутсорсинга и многобройни отличия от международни конкурси и награди.

  Като бивш оперативен директор (COO) на 60к, компания с 1000+ служители, Иван е участвал в привличането на инвестиции от компании като eBay, SKY, TUI и O2 в България и е ръководил стратегическото планиране, мениджмънта и развитието на бизнеса на компанията от деня на създаването ѝ.

  Освен магистърска програма по Бизнес Администрация (MBA) от английския университет University of Cumbria, Иван владее свободно 5 езика и има богат опит в консултирането на различни компании от технологичния сектор. През 2018 Иван се присъединява към българската маркетинг и PR агенция Influencer.bg като член на съвета на директорите, съсобственик и в момента действащ като временен изпълнителен директор. 

   

  Даяна Арсова е ръководител кампании в INFLUENCER.BG.

  Тя е един от експертите по инфлуенсър маркетинг в страната с над 6 години опит в сферата. Изградила е концепции и кампании за над 300 клиентa и успешно ръководи кампаниите на международни и локални брандове.

   

  Иван и Даяна са гост лектори в събитие F5 Conf - Finale.

   

  Валентина Куцева

  Co-Founder & Executive Director

  Валентина Куцева завършва висше образование в Щутгарт, Германия, а след това живее близо 2 години в Калифорния, САЩ, където трупа опит като маркетинг експерт за група от фирми в индустриалния (B2B) сектор. Преди да се завърне в България, тя е работила в Германия, Холандия и САЩ.

  Валентина и нейният партньор Иван са основатели на бранда Limacon, който оперира в 3 направления: Limacon Marketing, Limacon Event Center и Limacon SalesHub.

  Валентина и Иван основават Limacon Marketing преди четири години. Компанията е по-известна като външен маркетинг отдел на средни и големи фирми в B2B сектора. В своята същност Limacon Marketing помага на клиентите си да изграждат и менежират ежемесечно дългосрочна маркетинг стратегия с цел тяхното упешно позициониране на българския и световен пазар.

  През 2016 година Валентина и Иван стартират и Limacon Event Center - водеща офлайн платформа за бизнес хора в Пловдив, които искат да усъвършенстват своите професионални и меки умения. С над 2 хиляди посетители и повече от 50 обучения и събития годишно, Limacon Event Center се превърна в мястото за развитие на професионални и меки умения в Пловдив.

  В началото на 2019 година стартира и третият бранд на компанията - Limacon SalesHub - първият sales solution partner на Hubspot за България – една от най-големите платформи за маркетинг и продажбени автоматизации в света. Limacon SalesHub предоставя цялостни решения за оптимизация на продажбени процеси и въшна услуга за допълнително генериране на повече потенциални клиенти и реални продажби за вашия бизнес.

  Валентина е гост лектор в събитие F5 Conf - B2B Marketing.

  Кристина Кузманова

  Client Service Director

  Кристина Кузманова се занимава с дигитален маркетинг от 5 години. Кариерата ѝ стартира в Netpeak, като преди това има опит в работата с клиент в e-commerce проект, който оперира на повече от 7 пазара.

  Tя стартира нa позиция Project manager в Netpeak и ръководи едни от най-големите e-commerce проекти в най-различни сфери, сред които Техномаркет, Ozone, Domko и Mania.

  От 2020 година насам е Project Manager Team Lead, като ръководи екип от 5 Project мениджъри. Изнася лекции и курсове по дигитален маркетинг в Softuni Digital и IAB Bulgaria.

  Кристина е гост лектор в събитие F5 Conf - SEO Marketing.

  Дата и място

  12 АПРИЛ

  10:00 - 18:30ч

  Inter Expo

  гр. София

  ЕКСПО ЗОНА

  Спонсори & партньори

  F5 PARTY

  10 АПРИЛ | PM CLUB, 19:00

  ВЗЕМИ БИЛЕТ СЕГА

  Участвай само на живо в Inter Expo или вземи пакет от 9 конференции

  Цени с вкл. ДДС. Плащане на 12 вноски е валидно само за пакет с 9 събития с безлихвен кредит от tbi bank

  Екип

  ранна ценадо 11.10.2023
  късна ценадо 11.10.2023
  99лв.
  149лв.

  цена на събитие 50 лв / човек

  • 8 онлайн конференции
  • Видео запис до 05.04.2024

  ГЛАВНИ СПОНСОРИ

  Продуктови партньори

  Медийни партньори

  Експо спонсори

  Повече от конференция

  Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

  От експерти за експерти.

  последвай ни

  ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

  БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ