Денислав Хаджиминев

Digital Marketing Expert

Денислав Хаджиминев е професионалист в областта на дигиталния маркетинг с oпит в B2B и B2C индустрията. Завършвайки магистратура “International Мarketing” в Олборг, Дания през 2018 година, Денислав започва работа в Unilever като част от програмата Unilever’s Future Leaders. В момента, той специализира в областта на дигиталната реклама и консултантската работа във VertoDigital.

 

В своята настояща роля като специалист по дигитален маркетинг, Денислав работи в динамичната сфера на технологиите. Фокусът му в момента е върху клиенти от типа “scale-up” и “start-up”. Основните трудности пред тези типове бизнеси е валидацията на техния идеален клиентски профил и изборът на подходящи бизнес цели, които са реалистично постижими чрез дигиталните платформи.

 

Посещавайки презентацията на Денислав, ще получите ценни насоки за активирането на 1st party данни, както и успешни примери от клиентите на VertoDigital.

 

Денислав е гост лектор в събитие F5 Conf - Google Ads.

Повече от конференция

Спести време, избегни грешки и стани по-добър експерт с помощта на едни от най-опитните и доказани маркетинг професионалисти в България!

От експерти за експерти.

последвай ни

9 събития за 249 лв.

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ

БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 1 СЕПТЕМВРИ